BrasovFANS.ro
Stiri | Poze | Video | Audio | Interviuri
Marti, 27.06.2017. 22:16pm (GMT+3)
  Acasa
  FAQ
  RSS
  Linkuri
  Site Map
  Contact
 
Protectie pentru distrugerea fotbalului in Romania ; [AMICAL] FC Braşov - SC Popeşti Leordeni 2-1 (2-0) ; FC Brașov așteaptă plata a 230 mii euro de la Steaua ; A demisionat şi Florin Ghimbăşan din funcția de director sportiv FC Brașov ; Florentin Petre ar putea să revină la FC Braşov, împreună cu fiul sau Patrick
::| Cuvint cheie:       [Cautare avansata] BrasovFANS de 10 ani
 
Meniu  
  EYOWF 2013 | Brasov
  Vocea Suporterilor
  FC Brasov
 » Lotul
 » Conducerea
  Liga 1
 » Clasament Liga 1
  Liga 2
 » Corona Braşov
 » Unirea Tărlungeni
  Liga 3
  Liga 4
 » Forex Braşov
 » Royal Ghimbav
 » Victoria Bod
 » CSM Făgăraş
 » FC Brasov II
  Liga 5
  Cupa Romaniei
  Handbal
 » Corona Braşov Handbal
 » Rom Cri Brasov
  Tenis
  Campionii
 » Nova TV direct
  Zona Neutra VIDEO
  Novanta Minuti
  Diverse
 » Rugby
 » Auto
 » Futsal
 » Hochey
  Galeria FOTO
  Galeria VIDEO
  Baschet
  Stiri Adunate
  ::| Newsletter
Numele tau:
Email tau:
 
 
 
Liga 4 » FC Brasov II
 
S-a infiintat FC Brasov 2
Vineri, 10.08.2012. 21:50pm (GMT+3)

Incepand din sezonul 2012-2013 la FC Brasov a infiintat si echipa a doua a clubului. Astfel, FC Brasov II a fost inscrisa in Liga 4 si va disputa meciurile considerate pe teren propriu pe terenurile Bazei Sportive ICIM. Echipa a doua a stegarilor va fi formata in totalitate din juniori din propria pepiniera, ca de altfel si din jucatori de perspectiva care au facut deja pasul spre echipa mare. Obiectivul declarat pentru acest prim sezon este acela de a promova in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii. Antrenorii echipei secunde a clubului sunt Adrian Szabo, principal, si Mihai Panache, secund. 

"Am decis sa infiintam echipa a doua cu scopul declarat de a deveni peste cativa ani anticamera echipei mari a lui FC Brasov. Avem multi jucatori foarte tineri si foarte talentati si am considerat necesar sa le acordam posibilitatea de a creste la un nivel superior si in conditii de competitie de seniori", a declarat legat de acest proiect nou al lui FC Brasov, directorul general al clubului, Ioan Stamatopol.

La randul sau, seful Centrului de copii si juniori al lui FC Brasov si totodata antrenorul principal al echipei secunde a "galben-negrilor", Adrian Szabo (foto), este de parere ca "este o initiativa excelenta a clubului. Sper ca in acest fel pasul spre echipa mare al tinerilor fotbalisti de la FC Brasov sa fie facut mai usor si de un numar tot mai mare de jucatori. Noua nu ne ramane decat sa muncim si mai mult si mai bine, pentru ca pretentiile cresc incontinuu".

Administratorul delegat al clubului, Ilie Vaju, sustine ca "aceasta echipa secunda a clubului, daca va ajunge sa promoveze in Liga 3, atunci va reprezenta cu adevarat o rampa de lansare a tinerilor jucatori intre 17 si 19 ani spre prima echipa. Nu am descoperit noi America cu acest proiect, doar am adaptat la conditiile noastre anumite idei, insa daca muncim bine si eficient rezultatele vor aparea cu siguranta".
FC Brasov

<< Nota: Comentariile anonime cu atac la persoana, nu se accepta! >>

Commentarii (0)       Yahoo Messenger Yahoo M     Print        Recomanda        Sus
 
  ::| Calendar
June 2017  
Du Lu Ma Mi Jo Vi Sa
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
::| Stiri Importante
Iulian Tames a debutat la FC Braşov II !
Primul meci oficial pentru echipa a doua FC Brasov
S-a infiintat FC Brasov 2

Brasovfans.ro
[SUS]
Creative Commons License
Pagina Suporterilor Brasoveni de Czika Levente este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Fără Opere Derivate 3.0 România.
Bazată pe opera disponibilă la www.brasovfans.ro.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://www.brasovfans.ro.
Pagină găzduită de LeviKreator.net