BrasovFANS.ro
Stiri | Poze | Video | Audio | Interviuri
Joi, 27.07.2017. 21:46pm (GMT+3)
  Acasa
  FAQ
  RSS
  Linkuri
  Site Map
  Contact
 
Protectie pentru distrugerea fotbalului in Romania ; [AMICAL] FC Braşov - SC Popeşti Leordeni 2-1 (2-0) ; FC Brașov așteaptă plata a 230 mii euro de la Steaua ; A demisionat şi Florin Ghimbăşan din funcția de director sportiv FC Brașov ; Florentin Petre ar putea să revină la FC Braşov, împreună cu fiul sau Patrick
::| Cuvint cheie:       [Cautare avansata] BrasovFANS de 10 ani
 
Meniu  
  EYOWF 2013 | Brasov
  Vocea Suporterilor
  FC Brasov
 » Lotul
 » Conducerea
  Liga 1
 » Clasament Liga 1
  Liga 2
 » Corona Braşov
 » Unirea Tărlungeni
  Liga 3
  Liga 4
 » Forex Braşov
 » Royal Ghimbav
 » Victoria Bod
 » CSM Făgăraş
 » FC Brasov II
  Liga 5
  Cupa Romaniei
  Handbal
 » Corona Braşov Handbal
 » Rom Cri Brasov
  Tenis
  Campionii
 » Nova TV direct
  Zona Neutra VIDEO
  Novanta Minuti
  Diverse
 » Rugby
 » Auto
 » Futsal
 » Hochey
  Galeria FOTO
  Galeria VIDEO
  Baschet
  Stiri Adunate
  ::| Newsletter
Numele tau:
Email tau:
 
 
 
Stiri Adunate
 
Protectie pentru distrugerea fotbalului in Romania
Luni, 29.05.2017. 11:19am (GMT+3)

Şeful fotbalului românesc nu se mai simte în siguranţă chiar între oamenii care formează fotbalul românesc! Răzvan Burleanu a şocat asistența de la finala Cupei României: a fost păzit la stadionul "Ilie Oană", din Ploieşti, de 5 bodyguarzi!! Pe întreaga şedere pe care şeful de la Casa Fotbalului a avut-o la stadion, gărzile de corp l-au însoţit şi au făcut "gard" viu în jurul lui.
Inclusiv în zona media, după terminarea meciului şi a ceremoniei de premiere, Burleanu le-a cerut gărzilor de corp să-l protejeze.

Cele 5 "gorile", îmbrăcate la costum negru, s-au postat în jurul şefului FRF în timp ce acesta oferea interviuri, atât în interiorul arenei, cât şi în exterior. Bodyguarzii respectivi, cu echipament de comunicaţii în dotare, căşti şi mini-microfoane portabile, s-au pus în mişcare imediat ce Burleanu a terminat de oferit declaraţii. Nu înainte însă ca preşedintele Federaţiei să fie întrebat de reporterul GSP despre necesitatea de a fi păzit:


Reporter: - Domnule Burleanu, am o singură întrebare pentru dumneavoastră. De ce aveți nevoie de 5 bodyguarzi să vă păzească?
Burleanu: - Da, da... Nu știu.
Reporter: - Nu știți de ce vă păzesc? Sunteți președintele Federației, nu sunteți un spectator din tribună. Cum să nu știți?

(în dialog intervine Răzvan Mitroi, director comunicare FRF: - Nu e treaba Federației)... Răzvan Mitroi a fost practic "umbra" lui Burleanu pe întreaga perioadă a timpului pe care şeful FRF l-a petrecut dând declaraţii de presă!

Reporter: - A cui trebuie să fie treaba, dacă nu a dumnevoastră? Sunteți președintele FRF!
(Mitroi: - Altă întrebare mai aveți?)
Reporter: - Întrebarea este de ce aveți cinci bodyguarzi, domnule președinte?
Burleanu râde... Intervine iarăşi Mitroi: - Întrebarea nu ține de organizarea Federației!

După câteva secunde, Burleanu a plecat din faţa microfoanelor, iar cele 5 gărzi de corp l-au înconjurat şi l-au însoţit până la maşină.

Burleanu s-a urcat într-un Mercedes de culoare neagră, pe care l-a condus singur, iar bodyguarzii, după plecarea celui pe care l-au avut în grijă, s-au relaxat şi şi-au aprins câte o ţigară. 


GĂRZILE DE CORP, PLĂTITE DE FRF?
Burleanu a refuzat să vorbească despre protecţia pe care şi-a asigurat-o la Ploieşti. Totuşi, persoane din FRF apropiate şefului de la Casa Fotbalului au dezvăluit pentru Gazetă că firma care a pus la dispoziţie gărzile de corp ar fi fost plătită direct de către Federaţie!

25 de euro
pe oră costă, în medie, o gardă de corp la o firmă de top în România, ceea ce ar însemna că pentru cele aproape 8 ore petrecute în jurul lui Burleanu cei 5 bodyguarzi ar fi costat în jur de 1.000 de euro

 "RAID" ARE GRIJĂ DE CE SPUNE BURLEANU ;)

În ianuarie 2016, fostul jurnalist Răzvan Mitroi a intrat în echipa FRF, devenind noul director de comunicare al FRF. Înainte, Mitroi a fost manager de proiect la Antena 3 și redactor-șef la Digi 24, dar și consultant în comunicare pentru Chevron, companie de exploatare a gazelor naturale. Odată cu numirea la FRF, Mitroi a devenit mâna dreaptă a lui Burleanu în ceea ce privește comunicarea, el fiind cel care îi scrie șefului Federației discursurile de la întâlnirile cu membrii Adunării Generale sau la discuțiile cu presa. Pentru devotamentul de care dă dovadă, Mitroi a primit o poreclă pe holurile de la Casa Fotbalului, "Raid", după produsul de stârpire a muștelor și a țânțarilor. A PREMIAT ECHIPELE "SUB ACOPERIRE"
Înaintea finalei dintre FC Voluntari și Astra, la Ploiești a avut loc și ultimul act al Cupei României Under 19, acolo unde Viitorul s-a impus tot la 11 metri în fața celor de la UTA Bătrâna Doamnă. La finalul partidei, crainicul arenei a anunțat că "festivitatea de premiere este organizată de președintele FRF, Răzvan Burleanu". A fost momentul când cei peste 2.000 de fani prezenți în acel moment în tribune l-au fluierat și huiduit copios pe șeful FRF. Pentru a nu avea parte de același moment și la sfârșitul finalei câștigate de Voluntari, crainicul, plătit de FRF pentru acest meci, a omis să mai anunțe cine va înmâna medaliile şi trofeul! 


<< Nota: Comentariile anonime cu atac la persoana, nu se accepta! >>

Commentarii (0)       Yahoo Messenger Yahoo M     Print        Recomanda        Sus


Alte ştiri:
Program deschis la patinuarul din Poiana Brasov // 2015 (20.12.2015)
CL Brasov a refuzat prin vot facililatile pentru Brasoveni in Poiana Brasov (04.11.2015)
Vin banii pentru stadionul de cinci stele in Brasov (08.01.2014)
FIFA introduce un nou sistem pentru validarea golurilor (16.06.2013) 
  ::| Calendar
July 2017  
Du Lu Ma Mi Jo Vi Sa
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
 
::| Stiri Importante
Protectie pentru distrugerea fotbalului in Romania
Program deschis la patinuarul din Poiana Brasov // 2015
CL Brasov a refuzat prin vot facililatile pentru Brasoveni in Poiana Brasov
Vin banii pentru stadionul de cinci stele in Brasov
FIFA introduce un nou sistem pentru validarea golurilor

Brasovfans.ro
[SUS]
Creative Commons License
Pagina Suporterilor Brasoveni de Czika Levente este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Fără Opere Derivate 3.0 România.
Bazată pe opera disponibilă la www.brasovfans.ro.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://www.brasovfans.ro.
Pagină găzduită de LeviKreator.net