BrasovFANS.ro
Stiri | Poze | Video | Audio | Interviuri
Luni, 21.08.2017. 03:58am (GMT+3)
  Acasa
  FAQ
  RSS
  Linkuri
  Site Map
  Contact
 
Protectie pentru distrugerea fotbalului in Romania ; [AMICAL] FC Braşov - SC Popeşti Leordeni 2-1 (2-0) ; FC Brașov așteaptă plata a 230 mii euro de la Steaua ; A demisionat şi Florin Ghimbăşan din funcția de director sportiv FC Brașov ; Florentin Petre ar putea să revină la FC Braşov, împreună cu fiul sau Patrick
::| Cuvint cheie:       [Cautare avansata] BrasovFANS de 10 ani
 
Meniu  
  EYOWF 2013 | Brasov
  Vocea Suporterilor
  FC Brasov
 » Lotul
 » Conducerea
  Liga 1
 » Clasament Liga 1
  Liga 2
 » Corona Braşov
 » Unirea Tărlungeni
  Liga 3
  Liga 4
 » Clasament Liga 4
 » AS SR BRASOV
  Liga 5
  Cupa Romaniei
  Handbal
 » Corona Braşov Handbal
 » Rom Cri Brasov
  Tenis
  Campionii
 » Nova TV direct
  Zona Neutra VIDEO
  Novanta Minuti
  Diverse
 » Rugby
 » Auto
 » Futsal
 » Hochey
  Galeria FOTO
  Galeria VIDEO
  Baschet
  Stiri Adunate
  ::| Newsletter
Numele tau:
Email tau:
 
 
 
Liga 3
 
Goga, vicepreşedinte la FRF!
Sambata, 07.08.2010. 03:14am (GMT+3)

Unirea Tărlungeni şi SCM Braşov au fost repartizate în Seria a 6-a a Ligii a 3-a
• În prima etapă, SCM Braşov va juca, pe teren propriu, cu Sănătatea Cluj, iar Unirea Tărlungeni va evolua, în deplasare, la FC Zalău

Braşoveanul Octavian Goga (foto) este noul vicepreşedinte responsabil cu fotbalul amator al FRF, după ce funcţia a rămas vacantă în urma numirii lui Vasile Avram în fruntea CCA. Pentru acest post, la alegerile care au avut loc, ieri, la Bucureşti au candidat Octavian Goga (AJF Braşov) şi Silviu Crîngaşu (AJF Prahova). Braşoveanul s-a impus clar, primind 33 de voturi din partea şefilor Asociaţiilor Judeţene, în timp ce Crîngaşu (foto medalion) a avut doar opt voturi. „Este o funcţie importantă, astfel că şi responsabilitatea va fi pe măsură. Am o experienţă de 12 ani în fruntea AJF Braşov şi 10 ani ca observator la meciurile Ligii I. Am prezentat la Adunarea Generală un proiect pertinent. Important este să menţii relaţii bune cu FRF şi LPF, pentru că, dacă nu eşti agreat şi nu propui proiecte realiste nu ai nicio şansă să le pui în practică. În schimb, Crîngaşu a venit cu o propunere fantezistă să înfiinţeze o Ligă a Asociaţiilor Judeţene, care însă nu se poate pune în practică pentru că trebuie respectat statutul“, a declarat Goga. Deşi în presa centrală s-a vehiculat că ar fi fost susţinut la aceste alegeri de Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, Goga spune că atacurile au fost lansate de contracandidatul său pentru acest post. „Sînt vrăjeli aruncate pe piaţă de Crîngaşu. Păi, Mitică Dragomir ce treabă are cu AJF-urile? Oamenii au avut încredere în proiectul meu şi de aceea m-au ales. Votul a fost secret şi nu văd cum putea fi influenţat“, a precizat Goga, al cărui mandat expiră în 2014.

SCM Braşov şi Unirea Tărlungeni, în Seria a 6-a
Formaţiile braşovene din Liga a 3-a, SCM Braşov şi Unirea Tărlungeni au fost repartizate în Seria a 6-a. La şedinţa care a avut loc luni 4 aug. la Bucureşti, cele două echipe braşovene au fost reprezentate de preşedinţii Iosif Kiss, respectiv Andras Szakal. Dacă în ultimii ani, echipele braşovene făceau parte dintr-o serie cu echipele din jurul Bucureştiului şi din judeţul Prahova, acum SCM Braşov şi Unirea Tărlungeni au fost repartizate într-o serie cu echipe din judeţele Maramures, Hunedoara, Cluj, Sibiu şi Harghita. Componenţa seriei a VI-a: FC Maramureş Universitar Baia Mare, Mureşul Deva, FC Cisnădie, Voinţa II Sibiu , Gaz Metan Mediaş II, CSM Sebeş , Unirea Floreşti , Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni , FC Zalău , SCM Braşov , Unirea Tărlungeni , AFC Odorheiu Secuiesc , Unirea Dej , Seso C. Turzii , Voinţa Livezile.

„Serie accesibilă“
În ciuda deplasărilor foarte mari pentru unele meciuri, oficialii braşoveni răsuflă uşuraţi că au scăpat de echipele din Bucureşti şi Prahova. Derbiul local dintre SCM Braşov şi Unirea Tărlungeni va avea loc în penultima etapă, pe stadionul Carpaţi. „Nu ne putem plînge de componenţa seriei din care facem parte. Este o serie pe care o consider accesibilă. Primul meci îl vom juca pe 20 august, pe stadionul Carpaţi, cu Sănătatea Cluj, iar în etapa a 2-a vom juca în deplasare la Odorheiul Secuiesc. Vom avea trei deplasări mai lungi în acest campionat, la Baia Mare, Bistriţa şi Zalău, în care vom fi nevoiţi să plecăm cu o zi mai înaintea jocului. Cred că obiectivul stabilit, clasarea în primele şase echipe poate fi îndeplinit. În scurt timp vrem să completăm lotul cu încă doi jucători, un mijlocaş central şi un mijlocaş stînga“, a declarat Andras Szakal, presedintele lui SCM Braşov. 

La rîndul său, Iosif Kiss se declară mulţumit de componenţa seriei. „Nu cunostem echipele cu care ne vom confrunta, însă poate este mai bine că am scăpat de echipele din Bucureşti şi Ploieşti. În prima etapă vom juca la Zalău, iar în etapa a doua vom întîlni pe teren propriu pe Unirea Floreşti, din Cluj. În priviinţa deplasărilor mai lungi, am luat legătura cu cluburile şi am stabilit o reciprocitate privind cazarea şi masa. Nu putem să aruncăm cu banii în această perioadă, astfel că nivelul salariilor jucătorilor este unul realist pentru această perioadă. Avem asigurat bugetul pentru salariile jucătorilor, astfel că nu cred că vom avea probleme. Nu pot să mă hazardez să anunţ obiective măreţe pentru că nu cunoaştem echipele pe care le vom întîlni, astfel că ne propunem să evităm retrogradarea“, a declarat Kiss.

Programul primei etape din Seria a 6-a: 
FC Maramureş Universitar Baia Mare - Seso C. Turzii
Unirea Dej - Mureşul Deva
Unirea Floreşti - CSM Sebeş
FC Zalău - Unirea Tărlungeni
FC Cisnădie - Unirea Ungheni
SCM Braşov - Sănătatea Cluj
Voinţa II Sibiu - AFC Odorheiu Secuiesc
Gaz Metan Mediaş II - Voinţa Livezile
mex

<< Nota: Comentariile anonime cu atac la persoana, nu se accepta! >>

Commentarii (0)       Yahoo Messenger Yahoo M     Print        Recomanda        Sus


Alte ştiri:
Amical: Unirea Tărlungeni 0-0 FC Dinamo (23.01.2010)
Unirea Tarlungeni si FC Rîşnov in amicale cu FC Dinamo Buc. (23.01.2010)
Nici o victorie braşoveană în Liga 3 (01.06.2009)
Remiza la Bod din Liga 3 (27.04.2009)
Rezultate liga a 3-a - Etapa 19 (06.03.2009)
Liga a 3-a, etapa a 19-a, astăzi, ora 15,00 (06.03.2009)
Furnică, la CF Predeal (06.02.2009)
Victorie la scor pentru Royal Ghimbav (02.02.2009)
Gabi Stan: „FC Braşov poate termina în primele şase“ (07.01.2009)
Liga 3, Etapa 9, Rezultate (13.10.2008) 
  ::| Calendar
August 2017  
Du Lu Ma Mi Jo Vi Sa
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
::| Stiri Importante
[AMICAL] AFC Harman - Cetatea Tg. Neamț 3-0
Bătălie pentru Liga a 3-a // Baraj între Enceanu şi Ilyeş
SCM-Corona Braşov joaca cu FC Forex
SCM Braşov tot pe primul loc, chiar daca a piedut un meci
CSM Braşov castiga si Unirea noastra din Tărlungeni face egal in deplasare
Goga, vicepreşedinte la FRF!
Amical: Unirea Tărlungeni 0-0 FC Dinamo
Unirea Tarlungeni si FC Rîşnov in amicale cu FC Dinamo Buc.
Nici o victorie braşoveană în Liga 3
Remiza la Bod din Liga 3

Brasovfans.ro
[SUS]
Creative Commons License
Pagina Suporterilor Brasoveni de Czika Levente este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Fără Opere Derivate 3.0 România.
Bazată pe opera disponibilă la www.brasovfans.ro.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://www.brasovfans.ro.
Pagină găzduită de LeviKreator.net